Studio Qenderore Ne lyon (Franc)Emisionet ne Radio Mergata Urimet dhe pershendetjet Nga ora 21:00 deri 23:00Udheheqs i emisionit Vedat Fejza dhe Bege Lajqi Suedi Kontakto  ne skype:  Radio.EngjujtKontakto ne Viber :+33650393146